"Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic"-Cicero

marți, 15 ianuarie 2013

Tort geanta

De mult imi doream sa fac un tort in forma de geanta!!... Iata ca am avut ocazia: un  coleg de servici a vrut un tort pentru ziua sotiei lui... Ce imi place cand cel care vrea tort nu stie cum il vrea si accepta sa il fac cum vreau eu!!.. 
Interiorul este de amandina (exact reteta de la Amandina), insiropat cu sirop de zahar ars...
A... culoarea gentii e rosu cu negru, dar de la blitz a iesit siclam in loc de rosu..... As fi vrut sa pun si ceva in buzunarul gentii... un biletel cu La multi ani, dar nu am mai avut timp... se terminase noaptea si sa merg la servici... 



16 comentarii:

  1. Felis, felicitari! Arata superb, cred ca sarbatorita a fost placut impresionata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ghiocel!... SI eu sper sa fie impresionata...

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Multumesc Cccris... insa nu ma pot compara cu tine... Esti o artista si ai torturi pe care nu ai sa le mai gasesti in alta parte!!!

      Ștergere
  3. Super! O geanta perfecta! Cum ai facut fermoarul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Criss...Am un mulaj luat de la Lumea Basmelor!

      Ștergere
  4. superb a iesit! si eu voiam sa intreb daca ai avut o matrita pt. fermoar...

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari,arata minunat! Lucrezi perfect detaliile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce tort minunat ! Eu as lua poseta sa fac o tura prin oras ... arata atat de bine :) Felicitari si iti doresc o zi frumosa !

    RăspundețiȘtergere
  7. nu cred ca este intr-adevar facut acasa...trebuiau poze din timpul lucrarii de ce nu se vede cand este pusa ,,geanta,,treptat.....asteptam reteta cu pasii poate reusim si noi

    RăspundețiȘtergere
  8. nu cred ca este intr-adevar facut acasa...trebuiau poze din timpul lucrarii de ce nu se vede cand este pusa ,,geanta,,treptat.....asteptam reteta cu pasii poate reusim si noi

    RăspundețiȘtergere
  9. e superba gentuta asta!! Felicitari pentru reusita!

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte reusita. Felicitari! Petrina

    RăspundețiȘtergere
  11. Super ! Deja esti specialista ! Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari! Arata super. Dar am o intrebare :) daca fac " geanta " din blat de tort rotund taiat pe jumatate si unite cele doua jumatati ( umplute cu crema ) , daca il insiropez nu se vor desface blaturile ? Multumesc anticipat ! :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails